BAN MUNICIPAL

16-07-2020


Benvolguts veïns

S’ha detectat un augment de casos d’infecció per COVID-19 arreu del país a partir de l’entrada del període anomenat “nova normalitat”. Es tracta de focus dispersos però que hores d’ara afecten zones que en el moment àlgid del contagi havien estat residuals. Segons les informacions, es donen casos cada cop més habituals entre grups de joves arran de la normalització de les relacions després del confinament.

Fins al moment, Salomó ha estat una de les zones sense afectació. A partir del desconfinament, amb l’augment de la mobilitat i l’arribada de l’estiu hi ha un increment de famílies i persones al poble i, en conseqüència, el risc de contagi és més gran.

Per aquest motiu demanem un exercici de precaució i de responsabilitat a tothom en el respecte a les directrius de les autoritats administratives i sanitàries. Recordem les més bàsiques

1. L’ús de la mascareta és obligatori, fins i tot en els espais oberts, públics i privats

2. La mascareta l’ha de portar tothom que no tingui problemes respiratoris. Infants, adolescents, joves i grans. No hi ha excusa.

3. S’insta als pares de família que els infants es posin la mascareta en les seves trobades i jocs, per incòmode que sigui.

La major part dels vilatans compleixen amb el deure de ciutadans de pensar en els altres. Però s’ha detectat que una part de la població no ho fa. Sobretot, penseu en el proïsme: no es tracta d’actuar com si només afectés d’una manera individual. No complir les disposicions és actuar CONTRA els que sí que ho fan

L’incompliment de la normativa pot comportar sanció. No es tracta d’amenaçar, sinó fer una crida a la responsabilitat de tothom.

 

EL VIRUS NO ESTÀ VENÇUT NI HA MARXAT

COMPLEIX LES NORMES DE SEGURETAT

PENSA EN ELS ALTRES. SIGUES RESPONSABLE

 

AJUNTAMENT DE SALOMÓ                                            

Salomó, 16 de juliol de 2020