Salutació de l'alcalde

Benvolgudes; benvolguts


Com a alcalde, i en nom de l’equip que formem el consistori, us dono la benvinguda a aquest web que ofereix la informació més bàsica de Salomó  a tothom que vulgui fer un recorregut per les diverses finestres virtuals que la configuren, amb el convenciment que l’esperonarà a fer-ho també en la realitat.


Estem al servei de tothom i, per tant, oberts als vostres requeriments i suggeriments, amb l’esperança de millorar a cada dia que passa, sempre dins les nostres possibilitats  de poble petit. Voldria remarcar molt especialment el sentit de col·lectivitat: el bé comú. Més enllà dels legítims i imprescindibles interessos particulars i familiars, Salomó sempre s’ha caracteritzat per un esperit de pertinença comuna que ens empeny cap a l’interès general, local i de país. Des d’aquesta finestra, petita però oberta al món, volem fer una crida a totes i tots per enfortir l’estimació al poble, la confiança en les seves institucions i associacions, el respecte a tots el veïns i veïnes, la il·lusió per fer créixer Salomó i la voluntat de treballar i fer les coses millor.


El sentit de l’actuació ha de ser la preservació i l’atenció del bé comú, de l’interès general per sobre de l’individual: no pensem en el que Salomó ha de fer per cada un de nosaltres; pensem el que cada un de nosaltres pot fer per Salomó. Només així es fan grans els pobles. Hem de fer de Salomó un poble modèlic: en el saber; en la pulcritud i la imatge; en la justícia i la solidaritat, en les relacions socials; en l’esperit identitari. L’orgull de pertinença ens enorgulleix i destil·la per tot arreu. Un exemple, el nostre estimat Ball del Sant Crist, admirat i en boca de tothom. Per això som tan agraïts amb nosaltres mateixos, però d’una manera especial, amb tothom que ha optat a fer aquest trajecte amb nosaltres. Una pinya indissociable a la recerca d’un objectiu a la qual tothom hi és benvingut perquè la vostra empenta i les vostres aportacions, sense esperar res a canvi, són imprescindibles en aquest objectiu.


A tots aquells que a través de la finestra virtual voldreu tenir un contacte més personal amb Salomó, sigueu benvinguts. Que gaudiu de la nostra variada oferta en els diversos àmbits: de la natura, de la cultura popular, del lleure. Però no us quedeu només en la pell, en l’embolcall, us convidem a conèixer-nos.


Gaudim de Salomó
Antoni Virgili, alcalde