Activitat económica

Malgrat el descens de la població activa agrària, l’agricultura continua essent una de les principals fonts de riquesa del poble. Els conreus hegemònics són la vinya i l’olivera. La Cooperativa Agrícola de Salomó, fundada l’any 1962 sobre uns precedents de principis del segle XX, està equipada amb la tecnologia més moderna per a l’elaboració de vi i oli.

L’activitat industrial i de serveis se centra en les menestralies tradicionals i els tallers (serralleria, construcció, mecànica, fusteria), diverses fàbriques (pintures, roba de bany de disseny, mobles), escorxador industrial de conills, així com restaurants i els establiments que els subministren (carnisseria, pastisseria, botigues de queviures) i bars.

L'activitat turística se centra en l'oferta gastronòmica de les calçotades i en el complex de Mas Boronat, un indret privilegiat on la natura i la modernitat troben el seu punt d'equilibri. L'Ajuntament, per la seva banda, ha organitzat una visita guiada pels llocs més representatius del seu patrimoni cultural.​​​​​​​