Visita Salomó, naturalesa en estat pur


Visita guiada

La visita guiada mostra el patrimoni manterial i immaterial del poble. Passeu una estona en companyia d’un guia que us explicarà tota la riquessa pictòrica i escultòrica de la capella del Sant Crist, us portarà a la Casa Pairal de Cal Cadernal, on descubrireu el llinatge dels Nin, uns mercaders que arriben a la noblesa. Descobrirem durant la visita la llegenda que dona lloc al “Ball del Sant Crist”.

Per finalitzar la visita un tast dels vins el·laborats a la Cooperativa Agrícola!

INFORMACIÓ I RESERVES A L’AJUNTAMENT DE SALOMÓ. Telèfon 977 629 030. Correu-e: turisme@salomo.cat

Moto Club Salomó

El Moto Club Salomó gestiona el circuit de Les Fontanes, organitza activitats i competicions de motocicleta de les quals cal destacar el motocròs, enduro i enduret puntuables pel Campionat de Catalunya.

Associació Ball del Sant Crist de Salomó

El Ball del Sant Crist de Salomó, explica la llegenda del Sant Crist de Salomó i el llinatge dels Nin. És un manifestació de cultura popular que pertany al gènere dels ball parlats. Es representa els quatre primers diumenges de maig.

Més sobre el Ball del SantCrist

Cal Cadernal

La casa pairal que ha estat rehabilitada com a centre cultural es pot visitar a través de l’activitat de la Visita Guiada. A les seves estances s’hi organitzen exposicions, concerts, xerrades i tota mena d’activitats cultural. Es la seu del Punt de Lectura.

Web Cal Cadernal

Punt de lectura

El Punt de Lectura està ubicat a la casa senyorial de Cal Cadernal.  Neix l’any 2012 amb molta il•lusió per compartir inquietuds relacionades amb el món dels llibres i la lectura.
El seu objectiu és la dinamització cultural i el foment de la lectura. Tasca que es du a terme amb el servei de préstec, el Club de lectura, contacontes , presentacions de llibres
També ofereix activitats molt variades per tal d’arribar al major nombre d’usuaris possible i abastar el màxim els interessos de la població.
Alhora dona ressò als esdeveniments culturals que ens uneixen amb la resta del món.

Més sobre el Punt de lectura

Cooperativa agrícola

La Cooperativa agrícola elabora vi i oli d’oliva a partir de les collites que aporten els seus socis agricultors. Productes locals de qualitat amparats per les denominacions d’origen de Tarragona i Siurana, respectivament. Es poden adquirir a les instal·lacions de la cooperativa o a als comerços del poble.

Web Cooperativa agrícola

Ruta saludable

Una bona opció per fer exercici tot gaudint del paisatge, un passeig tranquil a peu o en bicicleta pels camins del municipi on podreu contemplar els conreus i la natura, en un entorn inclòs a la xarxa europea d’espais naturals, Natura 2000.

Més sobre Ruta Saludable

Casal salomonenc

A l’estiu podeu gaudir de la piscina del Casal Salomonenc, aquest entitat també organitza un seguit d’activitats de lleure i oci durant tot l’any.​​​​​​​